Music Blog iti pune la dispozitie cele mai noi stiri din muzica, coveruri, versuri, videoclipuri noi, melodii noi, biografii, albume noi, muzica noua si multe altele [...]

Cred ca mai totata lumea a auzit noua melodie a lui Michel Teló, "Ai se eu te pego" care se pare ca face senzatie pe internet de cateva saptamani, eu zic ca era si greu sa nu auzi piesa asta pentru ca [...]

Tocmai ce am ascultat noul album semnat DOC - "Lucrare de control", mi-a placut asa mult incat am zis sa il pun si aici pentru cei ce vor sa il asculte. Eu spun ca este un album ce merita ascultat, o [...]

Woodkid - Iron un videoclip foarte bine realizat din punctul meu de vedere, de aceea l-am si postat aici. Voi ce parere aveti [...]

Este vorba despre noul mixtape semnat Nane. Mixtape-ul are 24 de piese care sunt mixate de Dj Undoo. Printre invitati îi găsim pe: Hashoo, Bad News Brown, Drei Ros, Zhao, DJ Undoo și Doddy. Mi jos găsiti [...]

Stiri din muzica - Music Blog Michel Telo - Ai se eu te pego DOC – Lucrare de control (Download) Woodkid - Iron (Videoclip) NANE – MOTIVATIE (Download)

Biografie: Fly Project


FLY PROJECT inseamna Tudor Ionescu si Dan Denes.

Tudor Ionescu are 26 de ani si este originar din Brasov. Muzica este pasiune vietii sale. Printre preferati sai se numara Red Hot Chili Peppers si BoyzIIMen. In acest moment Tudor este student la Facultatea de Relatii Publice si Publicitate din Brasov si lucreaza ca Dj si producator la un post local de radio din Brasov. Printre hobby-urile sale se numara: calatoriile, sportul si muzica. Tudor se descrie va un tanar normal caruia ii plac muzica, fetele, petrecerile si filmele.Cea mai mare dorinta a lui Tudor este sa ajunga in China dar sa si danseze hula-hula pe o plaja din Hawaii.

Dan Denes are 31 de ani si lucreaza ca inginer de sunet la un studio de inregistrari din Brasov. A absolvit Universitatea tehnica si se considera un om foarte norocos pentru ca face ceea ce iubeste cel mai mult: muzica. Dan are o sora mai mare si este unchi,avand o nepotica pe care o iubeste foarte tare. Artistii sai favoriti sunt BoyzIIMen si Mariah Carey dar asculta si multa muzica electronica. Dorinta sa cea mai mare este sa aiba cu cativa ani mai putin si sa profite la maximum de ce are in acest moment.

Intalnirea dintre Tudor si Dan a avut loc in urma cu trei ani prin intermediul unei prietene comune. Cei doi s-au imprietenit foarte repede si au ajuns la concluzia ca ai aceleasi gusturi muzicale, astfel incat au pus bazele trupei FLY PROJECT.

Albumul FLY PROJECT contine 10 piese si 4 remixuri si este un album care ne va face sa il ascultam cu boxele date la maximum. Stilul muzical al albumului este dance-tehno si aduce un plus. Piesa "RAISA" este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, fiind in continua urcare in topurile de specialitate.

Cel de-al doilea album se numeste "K-tinne" la fel ca si primul extras pe single. Albumul a fost lansat in Disco Tineretului din Costinesti. Nu dupa mult timp apare clipul piesei "Cheyenne", clip regizat de Dragos Buliga , care amers pe ideea unui mini-film de super-actiune, cu mafioti , rapiri si urmariri. Filmarile au durat doua zile si s-au desfasurat in opt locatii din Bucuresti.

Urmatorul videoclip de succes a fost facut pentru piesa "K-TINNE". Acesta respira emotie, ritm, culoare, energie si senzualitate.Clipul a fost filmat in cel mai colorat oras al Europei, Barcelona. Cel mai bun prieten al baietilor, Dj Tom Boxer, a filmat si a regizat totul exact asa cum scria in scenariu. Videoclipul este colorat, viu si ii are in prim plan pe trei prieteni, nimeni altii decat : Tudor, Dan si Ana, cea din urma fiind aleasa printr-un casting de catre echipa Fly rolul ei fiind de a da culoare clipului.

La putin timp Fly Project lanseaza videoclipul urmatorului single, Tasha. Este prima piesa in limba engleza din cariera baietilor. Pentru ca cei 20 de tineri cu un look extravangant care trebuiau sa asigure figuratia au fost inhibati la inceputul filmarilor, baietilor de la Fly le-a venit ideea unor pahare cu bauturi fine, iar atmosfera s-a incalzit considerabil, totul transformandu-se intr-o adevarata petrecere. La filmari baietii nu au fost scutiti de peripetii. Tudor a fost "sabotat", in ultima clipa, de catre un stilist care i-a oferit o tunsoare de sperietoare, ceea ce l-a obligat sa stea cu sapca pe cap. Un membru din staff-ul trupei a avut un accident, a cazut pe scari si s-a oprit cu mana fix intr-o sticla sparta. Rezultatul: trei taieturi de toata frumusetea si mult sange, dar care nu l-au impiedicat sa vada incheierea filmarilor. Decizia nu a fost, una foarte inspirata, pentru ca a doua zi a ajuns la urgenta cu dureri foarte mari, ca i se infectase rana.

Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Stiri din muzica
------> Filme online