Music Blog iti pune la dispozitie cele mai noi stiri din muzica, coveruri, versuri, videoclipuri noi, melodii noi, biografii, albume noi, muzica noua si multe altele [...]

Cred ca mai totata lumea a auzit noua melodie a lui Michel Teló, "Ai se eu te pego" care se pare ca face senzatie pe internet de cateva saptamani, eu zic ca era si greu sa nu auzi piesa asta pentru ca [...]

Tocmai ce am ascultat noul album semnat DOC - "Lucrare de control", mi-a placut asa mult incat am zis sa il pun si aici pentru cei ce vor sa il asculte. Eu spun ca este un album ce merita ascultat, o [...]

Woodkid - Iron un videoclip foarte bine realizat din punctul meu de vedere, de aceea l-am si postat aici. Voi ce parere aveti [...]

Este vorba despre noul mixtape semnat Nane. Mixtape-ul are 24 de piese care sunt mixate de Dj Undoo. Printre invitati îi găsim pe: Hashoo, Bad News Brown, Drei Ros, Zhao, DJ Undoo și Doddy. Mi jos găsiti [...]

Stiri din muzica - Music Blog Michel Telo - Ai se eu te pego DOC – Lucrare de control (Download) Woodkid - Iron (Videoclip) NANE – MOTIVATIE (Download)

Google lanseaza Music Beta


Music Beta este noul serviciu al Google care le va permite utilizatorilor să încarce şi să-şi stocheze colecţiile de melodii pe net şi să le asculte pe telefoane Android, pe tablete şi pe computere, potrivit New York Times.

Totuşi, potrivit cotidianului american, Google ar fi luat decizia de a lansa serviciul online de muzică fără acordul marilor case de discuri, de aceea contează pe ajutorul internauţilor.

Jamie Rosenberg, director pentru digital content la Android a declarat că nu se bazează pe "parteneriate care s-au dovedit a fi dificile" şi că marile case de discuri nu au colaborat cu ei şi au avut pretenţii "nerezonabile".

Serviciul va funcţiona ca o memorie externă sau un card de memorie pe care utilizatorii îşi stochează colecţia de melodii, astfel nu mai este nevoie de licentă pentru melodiile încarcate pe serverele Google.

Singurele puncte în minus sunt legate de faptul că neavând cooperarea companiilor de discuri, utilizatorii nu vor putea face anumite lucruri care ar implica folosirea unei licenţe, cum ar fi să le trimită prietenilor via internet melodiile preferate sau să cumpere melodii de la Google.

Music Beta de la Google este similar cu cel lansat în martie de Amazon cu toate că are o capacitate de stocare mult mai mare. Cu alte cuvinte, utilizatorii pot stoca până la 20.000 de melodii gratis pe serverele Google, spre deosebire de serviciul Amazon care permite stocarea a numai 1000 de melodii contra cost.

Serviciul se poate folosi numai pe bază de invitaţie. Ultilizatorii downloadează aplicaţia pe computer, îşi încarcă melodiile, ceea ce ar putea dura câteva ore. Melodiile vor putea fi accesate de pe orice dispozitiv care are acces la contul Google şi care are instalat Flash, ceea ce exclude din start iPhone şi iPad.

Deocamdată, nici Google nici Amazon nu au reuşit să transforme în realitate visul companiilor web, acela de a le oferi oamenilor posibilitatea să asculte ce muzică vor, oricând vor, de pe orice dispozitiv.

Serviciul nu este disponibil şi pentru utilizatorii de telefoane Android din România, el fiind deschis în versiunea "beta" numai utilizatorilor din Statele Unite ale Americii.


Sursa: romanialibera.ro

Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Stiri din muzica
------> Filme online