Music Blog iti pune la dispozitie cele mai noi stiri din muzica, coveruri, versuri, videoclipuri noi, melodii noi, biografii, albume noi, muzica noua si multe altele [...]

Cred ca mai totata lumea a auzit noua melodie a lui Michel Teló, "Ai se eu te pego" care se pare ca face senzatie pe internet de cateva saptamani, eu zic ca era si greu sa nu auzi piesa asta pentru ca [...]

Tocmai ce am ascultat noul album semnat DOC - "Lucrare de control", mi-a placut asa mult incat am zis sa il pun si aici pentru cei ce vor sa il asculte. Eu spun ca este un album ce merita ascultat, o [...]

Woodkid - Iron un videoclip foarte bine realizat din punctul meu de vedere, de aceea l-am si postat aici. Voi ce parere aveti [...]

Este vorba despre noul mixtape semnat Nane. Mixtape-ul are 24 de piese care sunt mixate de Dj Undoo. Printre invitati îi găsim pe: Hashoo, Bad News Brown, Drei Ros, Zhao, DJ Undoo și Doddy. Mi jos găsiti [...]

Stiri din muzica - Music Blog Michel Telo - Ai se eu te pego DOC – Lucrare de control (Download) Woodkid - Iron (Videoclip) NANE – MOTIVATIE (Download)

Biografie: Eminem



Nume complet: Marshall Bruce Mathers III
Data nasterii: 17 octombrie 1972
Locul nasterii: Warren, Michigan, America
Genuri muzicale: Hip hop

Cariera muzicala a lui Eminem a inceput in 1996 cand a lansat primul lui album, numit Infinite. Albumul a fost lansat doar pe caseta audio si pe placi de pick-up si s-a vandut in doar 250 de copii.

In februarie 1999 Eminem lanseaza al doilea album de studio numit "The Slim Shady LP", album care avea sa-i aduca faima si recunoasterea ca artist. Albumul a intrat pe locul 2 in topul american al albumelor “Billboard 200″ datorita celor 283.000 de copii vandute in prima saptamana de la lansare.
Datorita vanzarilor, albumului i s-au acordat 4 discuri de platina in America, 2 in Marea Britanie si tot 2 in Canada, iar revista “The Rolling Stone” a plasat albumul pe locul 273 in topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile.

Single-urile lansate de pe acest album sunt: “My Name Is”, “Role Model” , “Just Don’t Give a Fuck” si “Guilty Conscience” cantat impreuna cu Dr. Dre .
.

Anul 2000 aduce pentru Eminem un nou succes comercial prin lansarea celui de-al treilea album numit “The Marshall Mathers LP“. Albumul s-a vandut in 1.760.000 de copii in prima saptamana de la lansare, doar in America. Per total s-a vandut in America in peste 10 milioane de copii iar in lumea intreaga in peste 19 milioane.
“The Marshall Mathers LP” a fost nominalizat la premiul Grammy la doua categorii: “Best Rap Album” si “Album of the Year”, si a fost distins cu 9 discuri de platina in America si alte 48 in diferite tari din lume.

De asemenea si acest album a fost clasat de revisa “The Rolling Stone” in topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile, pe locul 302.

Al patrulea album “The Eminem Show” lansat in mai 2002 este considerat de multi drept cel mai bun album al lui Eminem. Albumul s-a vandut in peste 19 milioane de copii in lumea intreaga, a fost premiat cu 8 discuri de platina in America, 8 in Australia si Noua Zeelanda, 4 in Marea Britanie, 3 in Elvetia si 2 in Germania, Suedia si Franta. In Canada si Olanda albumul este distins cu cate un disc de Diamant.

“The Eminem Show” este si el clasat in topul celor mai bune albume din toate dimpurile, pe locul 84 devenind al treilea album consecutiv care se claseaza in acest top.
Printre single-urile lansate de pe acest album sunt: “Till I Collapse”, “Superman”, “Sing for the Moment”, Cleanin’ Out My Closet”, “Business” si “Without Me”.

In noiembrie 2004 Eminem lanseaza albumul “Encore“. Si acest al cincelea album reuseste sa-i aduca lui Eminem peste 11 milioane de copii vandute in toata lumea si nu mai putin de 31 de discuri de platina in diferite tari din lume.
Encore reuseste si el sa se claseze pe locul 1 in topul albumelor din America, Billboard 200 si ii aduce lui Eminem 3 nominalizari la premiile “Grammy”.

Pana in 2009 Eminem s-a concentrat mai mult pe featuring-uri si pe productie. In 2009 lanseaza cel de-al saselea album numit “Relapse”, album care ii aduce lui Eminem vanzari de peste 4,5 miliane de copii si 2 premii Grammy. Ca mai toate albumele lui si Relapse reuseste sa se claseze pe locul 1 in topul “Billboard 200″ si sa stranga 9 discuri de platina si 6 de aur.

Printre single-urile lansate de pe albumul Relapse se numara si: “Crack a Bottle”, “Old Time’s Sake”, “Beautiful”,”3 a.m.” si “We Made You”.

Recovery” este cel de-al saptelea si ultimul album lansat de Eminem. Albumul a fost lansat in iunie 2010 si s-a vandut in peste 5.7 milioate de copii in lumea intreaga. Albumul mai are in palmares o clasare pe locul 1 in topul “Billboard 200″ si 9 discuri de platina in diverse tari din lume.

Single-uri lansate de pe album: “Not Afraid“, "No Love” impreuna cu Lil Wayne si “Love the Way You Lie” impreuna cu Rihanna.

Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Stiri din muzica
------> Filme online