Music Blog iti pune la dispozitie cele mai noi stiri din muzica, coveruri, versuri, videoclipuri noi, melodii noi, biografii, albume noi, muzica noua si multe altele [...]

Cred ca mai totata lumea a auzit noua melodie a lui Michel Teló, "Ai se eu te pego" care se pare ca face senzatie pe internet de cateva saptamani, eu zic ca era si greu sa nu auzi piesa asta pentru ca [...]

Tocmai ce am ascultat noul album semnat DOC - "Lucrare de control", mi-a placut asa mult incat am zis sa il pun si aici pentru cei ce vor sa il asculte. Eu spun ca este un album ce merita ascultat, o [...]

Woodkid - Iron un videoclip foarte bine realizat din punctul meu de vedere, de aceea l-am si postat aici. Voi ce parere aveti [...]

Este vorba despre noul mixtape semnat Nane. Mixtape-ul are 24 de piese care sunt mixate de Dj Undoo. Printre invitati îi găsim pe: Hashoo, Bad News Brown, Drei Ros, Zhao, DJ Undoo și Doddy. Mi jos găsiti [...]

Stiri din muzica - Music Blog Michel Telo - Ai se eu te pego DOC – Lucrare de control (Download) Woodkid - Iron (Videoclip) NANE – MOTIVATIE (Download)

Biografie: Parazitii


In martie 1994, Cheloo punele bazele grupului Parazitii. In luna mai al aceluiasi an i se alatura Ombladon. In anul 1994, Parazitii inregistreaza prima piesa si sustine primul concert la balul bobocilor de la liceul "Spiru Haret". In acelasi an, este cooptat si DJ Ies si lanseaza primul album "Poezii pentru pereti", produs independent, care a fost lansat pe 15 iunie 1995. Materialul a fost cel de al doilea album de rap din Romania (dupa R.A.C.L.A. si inainte de B.U.G. Mafia).

In luna aprilie 1996, Parazitii lanseaza sub egida Digital Records albumul "Nimic normal". Un an mai tarziu, grupul lanseaza cel de al treilea materialul discografic "Suta", care a fost numit albumul rap al anului. Vanzarile materialului sunt impresionante, iar seriile de concerte prin tara capata amploare.

Doi ani mai tarziu, Parazitii intra in vizorul Casei de Film "Lotus Film" din Viena, care le propune sa realizeze coloana sonora a filmului "Nordrand". Astfel, Parazitii inregistreaza o premiera, fiind singura trupa de rap care apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi platite de autor. In anul 1999, DJ Ies este inlocuit cu Freakadadisk (ex- Morometzii). In acelasi an, in luna iulie 1999, Parazitii lanseaza albumul "Nici o problema" sub egida A&A Records. Videoclipul " Bagabontzii '99" este interzis de C.N.A. .

Anul 2001 marcheaza lansarea albumului "Categorie grea" si demareaza campania Anti - Playback prin piesa "Shoot ypurself". Tot in aceasta perioada, grupul incepe o colaborare cu "Vita de Vie", cu care va concerta trei luni.

In anul 2002, Parazitii lanseaza single-ul "In focuri", cu un clip fara muzica, fapt care a socat publicul. Tot in acest an, Parazitii lanseaza "Irefutabil", care reprezinta cel mai bine vandut album al trupei (peste 140 000 de unitati). In anul 2003, Cheloo lanseaza albumul "Sindromul Tourette", iar un an mai tarziu Ombladon lanseaza "Condoleante".

"Jos cenzura" feat. Larry Flynt (detinatorul publicatiei pentru barbati “Hustler” este o piesa reprezentativa pentru lupta anticenzura, pe care trupa o purta de sase ani. Piesa ataca cenzura si ingradirea dreptului la libera exprimare. Presedintele C.N.A., Ralu Filip a declarat ca interzicerea clipului "Bad Joke" a fost un poker cu legea si ca a intimidat posturile de televiziune pentru a nu difuza piesa.

In anul 2004, trupa lanseza "Best of Primii 10 ani" si piesa ''Fuck you Romania'', care consta in doua cd-uri cuprinzand 37 de piese. In anul 2005, Parazitii lanseaza maxi-single-ul "Violent" si "Confort 3", iar in 2006 materialul "Fabricant de gunoi".

Share this post:

Digg it StumbleUpon del.icio.us Google Yahoo! reddit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Stiri din muzica
------> Filme online